Touch-VJ "Live video"

Nieuw! Nu ook een doorzichtig scherm voor de veejay!

Touch-VJ

De VeeJay draait "live video" op 2 grote 50 inch plasmaschermen, aangevuld met een groot videoscherm. Op deze manier krijgt u een 'komplete' audiovisuele ervaring. De muziek in combinatie met de bijpassende beelden versterken de sfeer. Ook is het op deze manier mogelijk om diverse Thema's (o.a. Art, Oosters, World, 80's, 90's, Dance) in te vullen.

Totale Video ondersteuning

Ons gehele VeeJay pakket biedt een een komplete visuele oplossing,  Plenetaire presentaties met powerpoint ondersteuning, afspelen van filmpjes, foto's aangeleverd door de klant, en natuurlijk de creatieve visuele ondersteuning van de veejay. in onze compacte veejayset  is alles geintegreerd.


Ervaring

Onze VJ heeft ervaring op meer dan 500 bedrijfsevenementen, en weet precies hoe hij de juiste sfeer neer kan zetten voor een bedrijfsfeest, modeshow, productpresentatie of netwerkmeeting.


Live registratie

Optioneel kunnen wij ook al uw camerawerk verzorgen, zowel voor een liveregistratie als ook ten behoeve van een videocompilatie van uw evenement. De montage kan zowel op DVD of webvideo worden afgeleverd.  


Social Networks

Wilt u twitterberichten weergeven? Geen probleem, het evenement livestreamen via internet,  een rode loper ontvangst met live weergave binnen op het scherm. Wij kunnen dit alles probleemloos voor u verzorgen.

Packages