Touch DJ - Artiesten

Merel

Read more...

 

Merel is een zangeres die heel goed tot haar recht komt in een exclusieve lounge sfeer met een jazzy flavour. Zij is zeer goed in smaakvol improviseren op de muziek die de DJ draait. Een mooie vocale aanvulling in een stijlvolle omgeving.

Miss Tania

Read more...

 

Deze beeldschone violiste lijkt op Vanessa Mae en komt tot haar recht in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Nu ook een violiste als welkome muzikale visuele aanvulling voor ieder evenement!

DJ Kenny Large

Read more...

 

DJ Kenny Large is de pionier op de Touch table. Hij heeft een allround muziek keuze, past in iedere setting en het daarbij behorende publiek. Een echte alleskunner. In combinatie met een saxofonist en een zangeres een dodelijke combinatie voor de dancefloor!

Louise

Read more...

 

Zangeres Louise is een multi-talented zangeres met een ijzersterke performance. Zij is zeer breed muzikaal georienteerd, en kan in bijna iedere muziekstijl met de DJ mee. Een echt podium beest!

Saxy Mr. S.

Read more...

 

Deze exclusieve saxofonist weet raad met de meest uiteenlopende muziek varierend van lounge, dance classics t/m hedendaagse dance. Hij is niet alleen sexy maar ook saxy.....That's why they call him Saxy Mr. S.!

Lienke

Read more...

 

Lienke is een top zangeres die veel ervaring heeft met DJ's, en ook zeer goed als MC uit de voeten kan. Tevens is zij een open persoonlijkheid die met hele uiteenlopende muziekstijlen uit de voeten kan, varierend van 70's 80's 90's 00's t/m de hedendaagse Dance.

Saxsymbol

Read more... 

 

Deze smooth operator is een zeer ervaren saxofonist die reeds met bijna iedereen in de muziek business heeft gewerkt. En beheerst dus ook alle muziekstijlen. You can't go wrong with Saxsymbol.